Dani hrane i tradicijskih proizvoda u Boćarskom domu

Dani hrane i tradicijskih proizvoda u Boćarskom domu

Za 1000 posjetitelja koji donesu kupon Zagrebačke županije za ovu manifestaciju, a koji će se dijeliti na frekventnim mjestima diljem grada Zagreba, Županija je osigurala poklone

Izložbeno-prodajna manifestacija „Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba“ održava se ovog vikenda, 7. i 8. listopada 2017. godine, od 9 do 19 sati u balonu Boćarskog doma (Prisavlje 2, Zagreb).

Tradicionalni sajam održava se 15. godinu zaredom povodom Svjetskog dana hrane (16. listopada) i Svjetskog dana seoske žene (15. listopada), a ove će godine okupiti 95 izlagača i proizvođača hrane i tradicijskih proizvoda koji će po povoljnim cijenama prodavati svoje sireve, suhomesnate proizvode, med, vino, voće, povrće, kolače i druge domaće proizvode.

Također, za 1000 posjetitelja koji donesu kupon Zagrebačke županije za ovu manifestaciju, a koji će se dijeliti na frekventnim mjestima diljem grada Zagreba, Županija je osigurala poklone – proizvode s oznakom kvalitete Zagrebačke županije. Kuponi se mogu preuzeti na mrežnim stranicama Zagrebačke županije: https://www.zagrebacka-zupanija.hr/media/filer_public/6c/dd/6cdd14c8-5613-45b4-99a7-9f0364398c85/dani_hrane_letak_s_kuponom2017.pdf.

Svečanost otvorenja manifestacije održat će se u subotu, 7. listopada 2017. godine s početkom u 10:00 sati u balonu Boćarskog doma, a u ime Zagrebačke županije otvorenju će prisustvovati zamjenik župana Hrvoje Frankić te u ime Grada Zagreba gradonačelnik Milan Bandić.

Za kulturno-umjetnički program pobrinut će se KUD Horvati koji će nastupati u subotu prilikom otvorenja, a posjetitelji će tijekom ove dvodnevne manifestacije moći dobiti i stručan savjet iz područja proizvodnje i uzgoja različitih poljoprivrednih kultura od samih izlagača.

Ulaz na ovu dvodnevnu manifestaciju besplatan je za sve posjetitelje. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni