Dani dječjih vrtića Grada Zagreba

Dani dječjih vrtića Grada Zagreba

Završno događanje odvijat će se 11. svibnja na Bundeku od 10 do 13 sati, u okviru kojega je predviđeno druženje i sportske igre djece, roditelja i odgojitelja, te glazbeno izražavanje kroz pjesmu i pokret na pozornici

Palačom Dverce jučer je odjekivao smijeh djece koja su, uz svoje odgajatelje i ravnatelje dječjih vrtića Grada Zagreba, prisustvovali prijemu u povodu 18. dana dječjih vrtića Grada Zagreba kod domaćina, zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Mališani su gradonačelniku postavili razna pitanja o njegovu poslu, a bilo je tu i molbi za velike pješčanike, bazene i sportske dvorane u vrtićima, te za zebre, semafore…

Na pitanje o tome mogu li mu oni mogu nekako pomoći u obavljanju njegova posla, gradonačelnik Bandić im je rekao da mu mogu pomoći tako da ne kasne u vrtić, da slušaju tete i budu im dobri, te da u školi marljivo uče i postanu dobri i vrijedni ljudi koji će doprinijeti svojim radom našem gradu.

Podsjetimo, Dani dječjih vrtića Grada Zagreba, već tradicionalno se održavaju od 5. do 11. svibnja pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba, a u organizaciji Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport i dječjih vrtića Grada Zagreba.

Završno događanje odvijat će se 11. svibnja na Bundeku od 10 do 13 sati, u okviru kojega je predviđeno druženje i sportske igre djece, roditelja i odgojitelja, te glazbeno izražavanje kroz pjesmu i pokret na pozornici. (zg-m)