Dani dječjih vrtića: Druženje, igra, smijeh i natjecanja na Bundeku

Dani dječjih vrtića: Druženje, igra, smijeh i natjecanja na Bundeku

Druženjem djece, roditelja i odgajatelja uz veselu igru, glasan smijeh i razna natjecanja na Bundeku su u nedjelju završili još jedni Dani dječjih vrtića Grada Zagreba. Manifestaciju već 19. godinu zaredom organizira Grad Zagreb – Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport, a mališane je i ove godine pozdravio gradonačelnik Milan Bandić.

Istaknuvši da gradske vrtiće pohađa 35.000 djece te da ih je još preko 4.000 svoje mjesto našlo u privatnim i vjerskim vrtićima, gradonačelnik je najavio veliku feštu za sljedeću, jubilarnu godinu održavanja ove tradicionalne manifestacije – koncert s izvođačima po želji djece i roditelja.

Na Bundeku su, uz prostore za zajedničke aktivnosti djece i roditelja te sportske igre roditelja i odgojitelja, bili postavljeni i tematski punktovi Djeca i životinje zajedno, Igre iz davnina, Kazalište u prirodi, Igre vodom, te adrenalinski i senzomotorni osjetilni park, dok je svoje mađioničarske tajne djeci otkrivao Jozo Bozo. (zg)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t