Danas počinje Škola vožnje biciklom kroz grad

Danas počinje Škola vožnje biciklom kroz grad

Škola je besplatna i održavat će se dva puta tjedno kroz mjesec dana na lokaciji Biciklističkog informativnog centra u Tomašićevoj 10

Ne bi li probudili svijest za stvaranjem veće sigurnosti u cestovnom prometu za najugroženiju skupinu – bicikliste, udruge Moj bicikl i Sigurnost u prometu pripremile su Školu vožnje biciklom kroz grad za odrasle koja počinje danas. Škola je namijenjena svim punoljetnim građanima koji žele steći sigurnost pri upravljanju biciklom. Sastoji se od teoretskog dijela koji uključuje prometne propise, osnove tehnike bicikla, te tečaja Prve pomoći za bicikliste te praktičnog dijela – vožnje na poligonu i vožnje u prometu. Na kraju škole polaznici će polagati ispit iz oba dijela edukacije.

Škola je besplatna i održavat će se dva puta tjedno kroz mjesec dana na lokaciji Biciklističkog informativnog centra u Tomašićevoj 10 u vremenu od 17.30 do 19 sati. Danas do 17 sati je i zadnji rok prijave za školu. Zainteresirani se mogu prijaviti na info@mojbicikl.hr ili na tel. broj 092 198 6660.

Nositelji projekta su udruge Moj bicikl i Sigurnost u prometu, a bit će omogućeno i besplatno korištenje nextbike bicikala za sve polaznike koji nemaju vlastiti bicikl.

Više na: https://zg-magazin.com.hr/skolo-voznje-bicikla-za-odrasle/. (ZG-m)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni