Danas počinje besplatni tečaj za buduće pčelare

Tečaj se sastoji od predavanja koja pokrivaju četiri tematske cjeline, a nakon završenog teorijskog dijela tečaja izvodi se praktični dio kroz rad na pčelinjaku u Zagrebu

Danas u 17 sati u Tribini grada Zagreba (Kaptol 27) počinje besplatni tečaj – Mala škola pčelarstva, koju organizira Pčelarsko društvo «Zagreb». U petodnevni tečaj koji se održava pod pokroviteljstvom Ureda za poljoprivredu i šumarstvo grada Zagreba mogu se uključiti svi zainteresirani građani.

Tečaj se sastoji od predavanja koja pokrivaju četiri tematske cjeline, a nakon završenog teorijskog dijela tečaja izvodi se praktični dio kroz rad na pčelinjaku u Zagrebu.

Iz Pčelarskog društva «Zagreb» pozivaju sve zainteresirane građanke i građane, buduće pčelarice i pčelare da se jave na e-mail Društva: info@pdz.hr ili pak samo dođu na početak tečaja kada će se obaviti evidencija polaznika, podjela materijala, prvo predavanje i informacije za nastavak tečaja. Detaljne informacije mogu se dobiti i u prostorijama Pčelarskog društva Zagreb, Našička 16, četvrtkom u 18,00 kada se održavaju tribine o radu Pčelarskog društva «Zagreb» ili kod voditelja tečaja mr. sc. Nenada Strižaka na tel. 091/549 1557.

Tko zna, možda će medonosno zanimanje jednog dana postati nova plodonosna profesija polaznika tečaja. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni