Dan zaljubljenih u Lisinskom

Dan zaljubljenih u Lisinskom

(Uz Jacquesa Houdeka, Veru Svobodu i Krunoslava Kiću Slabinca)

Starogradski glazbeni biseri, pjesme istinske i trajne umjetničke vrijednosti, u izvedbi hrvatskog The Voicea, Jacquesa Houdeka, u pratnji Tamburaškog orkestra virtuoza Krunoslava Dražića, uveličat će 14. veljače ovogodišnji Dan zaljubljenih u Lisinskom.

Izborom najljepših starogradskih pjesama Gospodin Glas odvest će nas na još jedno čarobno glazbeno putovanje i svojim sugestivnim i emotivnim pjevačkim izričajem, koji posebno dominira u tim legendarnim pjesmama za dušu, pružiti neponovljiv koncertni doživljaj, osjećaj zvonke radosti što najdublje i najiskrenije emocije možemo doživjeti i slaviti pjesmom.

‘Ima dana’, ‘Ti bi htjela pjesmom da ti kažem’, ‘Miruj, miruj, srce moje’, ‘Jesen stiže, dunjo moja’, ‘Kad bi ove ruže male’, ‘Ne vrijedi plakati’, ‘Nekada sam i ja volio plavo cvijeće’ – samo su neke od najljepših starogradskih pjesama koje ćemo moći čuti u neponovljivim Jacquesovim izvedbama i pratnji tamburaških virtuoza.

Na tom putu pridružit će mu se i legende tamburaške glazbe, specijalni gosti, Jacquesovi uzori, gospođa Vera Svoboda i gospodin Krunoslav Kićo Slabinac.

Sjajan motiv i zvijezda vodilja u tom bajkovitom glazbenom druženju bio je upravo Jacquesov novi album Tko je, srce, u te dirn’o? s 12 najljepših starogradskih pjesama, koji je izašao 15. srpnja, a prva naklada prodana je u rekordnom roku.

Jacques je do sada snimio i tri predivna videospota kojima na najljepši način predstavlja to neprocjenjivo glazbeno bogatstvo i pokazuje koliko voli i poštuje tradiciju i pjesme koje ne podliježu glazbenim trendovima.

Posebna ponuda – VIP ulaznice po cijeni od 300 kuna.

VIP ulaznica uključuje koncert u Velikoj dvorani i raskošni gastronomski užitak u predvorju Velike dvorane poslije koncerta. Ponuda vrijedi za kupnju najmanje dviju ulaznica.

Posebna “Valentinovo” gastronomska ponuda: http://bit.ly/2inGTQY (pr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni