Dan pobjede na Zrinjevcu

Dan pobjede na Zrinjevcu

Glazbenim programom, video projekcijama i gastronomskom ponudom, ova obljetnica obilježit će se i u parku Zrinjevac gdje program počinje u utorak od 18,00 sati

U povodu obilježavanja 20. obljetnice vojnoredarstvene akcije Oluja i obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, Grad Zagreb 4. kolovoza organizira i proslave na još nekoliko lokacija u središtu grada.

Glazbenim programom, video projekcijama i gastronomskom ponudom, ova obljetnica obilježit će se i u parku Zrinjevac gdje program počinje u 18,00 sati. Za prigodni slavljenički dio glazbenog programa, što počinje u 20,00 sati i traje do ponoći, zadužen je DJ Martek.

Svi posjetitelji parka, od 18,00 sati moći će na velikome platnu uživo pratiti vojni mimohod, nakon kojega se nastavlja projekcija prigodnih filmova iz arhive Ministarstva obrane. Proslava će u večernjim satima završiti velikim vatrometom s nebodera na Trgu bana Josipa Jelačića.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić poziva sve Zagrepčanke i Zagrepčane da, prema mogućnostima, te večeri budu na gradskim ulicama, uz trasu mimohoda ili na Zrinjevcu te da uz ugodno druženje i prigodan program još jedanput iskažu zahvalnost braniteljima. (zagreb.hr/zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni