Dan otvorenih vrata sportskih objekata: Svi na besplatno klizanje i plivanje

Dan otvorenih vrata sportskih objekata: Svi na besplatno klizanje i plivanje

Ustanova Upravljanje sportskim objektima otvorit će svoja vrata građanima i posjetiteljima Zagreba u utorak 6. prosinca 2016. godine.

RSC Jarun, SP Mladost, bazenski kompleks Utrina, bazenski kompleks Svetice, Zimsko plivalište Mladost, bazen Iver, SRC Šalata, klizalište Velesajam i Hipodrom Zagreb, objekti su na kojima će imati priliku čitav dan besplatno se rekreirati, naučiti ponešto o svakom od objekata, upoznati programe i trenere sportova i sportsko-rekreacijske aktivnosti koje se na njima provode.

Sva četiri zatvorena gradska bazena (SP Mladost, BK Utrina, BK Svetice, ZP Mladost)na Dan sportskih objekata ponudit će svojim posjetiteljima i stalnim korisnicima besplatno korištenje bazenskih pruga za plivanje. Osim toga, svi zainteresirani će moći nesmetano boraviti na tribinama te pogledati treninge i programe koji se svakodnevno održavaju na bazenima, kao i stručno se savjetovati sa trenerima vodenih sportova.

Program na RSC Jarun odvijat će se u Domu sportaša i to kroz predstavljanje raznih sportova – triatlon, kanu, kajak, veslanje, softball, koji su svoj dom našli upravo na Jarunu. Za najmlađe je pripremljena radionica na kojoj će moći saznati više o flori i fauni Jaruna, a svim posjetiteljima koji na Jarun dolaze osobnim vozilom omogućit će se besplatan ulazak od 08:00 do 16:00 sati.

Svi koji se od 10:00 do 13:00 sati nađu u blizini Hipodroma, pozvani su da posjete prezentaciju Škole jahanja, a bit će organizirano i druženje s konjima.

Besplatno klizanje bit će moguće na SRC Šalati, i to u terminu od 13:00 do 15:00 sati te na klizalištu Velesajam u terminu od 19:00 do 20:30 sati. Na ledu klizališta Velesajam klizati ćete u društvu Djeda Božićnjaka, hokejaša, te Zagrebačkih Pahuljica.

Građeni su pozvani da proslave treći rođendan Ustanove te se u što većem broju odazovu na pripremljena događanja.

Program događanja (kliknite za uvećanje)

sportski-objekti-dan-otvorenih-vrata-program(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni