Dan kvartova Gajevo i Jarun

Dan kvartova Gajevo i Jarun

Vijeće Mjesnog odbora Gajevo, Vijeće Mjesnog odbora Jarun, Vijeće Gradske Četvrti Trešnjevka jug u suradnji s Centrom za kulturu Trešnjevka pozivaju na manifestaciju Dan u kvARTu Gajevo i Jarun. Manifestacija sa održava u subotu 4. rujna; od 10 do 13 u Parku Gajevo (kod ulice M. Pušteka) te od 18 do 21:30 na livadi Jarun (Hrgovići 61).

Za sve posjetitelje pripremljen je bogat i raznovrstan program – kazališne predstave, radionice za najmlađe „Patuljci u parku“. Za odrasle će nastupati zborovi, orkestri, plesni sastavi, …. Predstavit će se škole i izviđači te niz udruga i klubova sa svojim radom. Za sam kraj druženja u večernjim satima moći ćete uživati u Gospel Zboru Sunce, a za kraj spektakl Traumatic arts – ples na svili – djevojke koje su osvojile srca Talent showa. Uz bogati program na pozornici na punktovima u parku i na livadi Jaruna predstaviti će se različite organizacije iz kvarta kao što su Odred izviđača Jarun, DVD Jarun, Udruga Zrele Trešnje, bit će prikazani radovi osoba treće životne dobi, održat će se radionice za najmlađe – trka u vrećama i bojanje lica za male umjetnike, a organizatori posebno pozivaju svu djecu da pokušaju plesati na svili.

U slučaju kiše program se otkazuje.

 Više informacija na: www.cekate.hr. (zgm)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t