Dan kreativnog biznisa – prilika za poslovno umrežavanje

2. Dan kreativnog biznisa završit će organiziranom razmjenom posjetnica, nakon čega slijedi upoznavanje i druženje sa svim okupljenim predavačima, organizatorima i sudionicima susreta te će biti prilika i za dogovaranje konkretnih sastanaka i poslova

U zagrebačkom klubu Sax u četvrtak 14. ožujka održava se 2. Dan kreativnog biznisa s početkom u 18 sati. Riječ je o poslovnim susretima poduzetnika koji već godinama uspješno kormilare poduzetničkim vodama, onima koji su u njih tek ušli i onih koji se tek spremaju startati. Posjetitelji će imati prilike čuti 3 uspješne Poduzetničke priče i uživati u stand up komediji.

S prošlogodišnjeg Dana kreativnog biznisa

S prošlogodišnjeg Dana kreativnog biznisa

Od poduzetnika predstavit će se Saša Jurković, Tomislav Car i Maja Škrinjar. Saša Jurković već više od deset godina obnaša funkciju Direktora portala posao.hr koji je za to vrijeme postao jedan od vodećih portala na tržištu rada te inicijator raznih projekata prepoznatljivih u hrvatskoj zajednici. Tomislav Car, direktor je tvrtke Infinum, koja je narasla do 25 zaposlenika u manje od 3 godine. Bave se dizajnom i razvojem računalnog softvera, a danas im oko 50 % prihoda dolazi od izvoza. Maja Škrinjar, vlasnica je Kasiopeje, male obiteljske firme koja danas ima imanje na 12 hektara nadomak Bjelovara u selu Jabučeta gdje proizvode med, maslinovo ulje, pčelinji vosak, propolis i ljekovito bilje, koje sade ili sakupljaju. Svi Kasiopea proizvodi su napravljeni isključivo od 100% prirodnih materijala.

Između predavanja, predviđeni su nastupi stand-up komičara Pedje  Bajovića, jednog od pokretača domaće stand-up  komedijske scene koji je angažiran u razvoju regionalne mreže ‘komičara s nogu’.

„Kada radimo, radimo intenzivno, a kada tome radu dodamo komediju, glazbu i zanimljivo druženje, svaki posao postaje još kreativniji! Zbog toga se na našim biznis okupljanjima poduzetnici uvijek dobro zabave i nasmiju, a kući odlaze sa idejama i planovima u glavi“, izjavila je organizatorica „. Dana kreativnog biznisa Martina Kocijan, direktorica agencije Kreativna Vjeverica.

2. Dan kreativnog biznisa završit će organiziranom razmjenom posjetnica, nakon čega slijedi upoznavanje i druženje sa svim okupljenim predavačima, organizatorima i sudionicima susreta te će biti prilika i za dogovaranje konkretnih sastanaka i poslova. (zg-mag)