Dan e-učenja na Sveučilištu u Zagrebu

Dan e-učenja na Sveučilištu u Zagrebu

Manifestacijom se omogućava razmjena iskustava te stjecanje novih spoznaja o primjeni informacijskih i komunikacijskih tehnologija i tehnologija e-učenja u obrazovnom procesu

Sedmi sveučilišni Dan e-učenja održava se danas u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu u organizaciji Centra za e-učenje Srce. Središnja tema ovogodišnjeg izdanja je važnost mrežnih stranica u funkciji promocije i odnosa s javnošću sveučilišta te webometrics kao važan faktor rangiranja sveučilišta.

Sveučilišni Dan e-učenja organizira se svake godine kako bi se zainteresiranima omogućila razmjena iskustava te stjecanje novih spoznaja o primjeni informacijskih i komunikacijskih tehnologija i tehnologija e-učenja u obrazovnom procesu. Također, taj je događaj izvrsna prilika za okupljanje i zajedničko druženje te za raspravu kako e-učenje iskoristiti za podizanje kvalitete nastave i obogaćivanje studentskoga iskustva.

Skup će otvoriti prof. dr. sc. Damir Boras, rektor Sveučilišta u Zagrebu, a jedna od tema bavit će se metodama vrjednovanja u e-kolegiju te će biti predstavljeni katalozi e-kolegija ustanova u visokom obrazovanju u Republici Hrvatskoj.

Teme, između ostalog, uključuju predstavljanje novog koncepta web stranica Sveučilišta u Zagrebu, njihova prisutnost na društvenim mrežama u funkciji promocije upisa na studije, obavijest o dodijeli nagrada za najbolje e-kolegije te predstavljanje kataloga e-kolegija ustanova u visokom obrazovanju u Republici Hrvatskoj. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni