Damir Gašparović predstavio listu za Gradsku skupštinu

Damir Gašparović predstavio listu za Gradsku skupštinu

Pokret za modernu Hrvatsku u nedjelju je predstavio svoju listu na izborima za Skupštinu Grada Zagreba. Listu nosi predsjednik Pokreta za modernu Hrvatsku Damir Gašparović, koji je staknuo da se na listi nalaze studenti, radnici i umirovljenici, doktori znanosti i poduzetnici.

Riječ je o osobama za koje smatra da svojim znanjem mogu ponuditi odgovore da duboke probleme s kojima se Zagreb suočava. Posebno je istaknuo da je deset kandidata starosti od 18 do 30 godina, devet doktora medicine raznih specijalnosti, a čak 46 % su kandidatkinje – dvadeset tri žene.

Na listi nalazi Zvonko Šeb, dugogodišnji glavni urednik Radio Sljemena, kao i dr Alma Demirović, predsjednica udruge HURA – Hrvatske udruge roditelja aktivista koji se intenzivno zalažu za sustavnu kontrolu kvalitete lijekova i cjepiva te epidemiolog dr. Petar Gotovac.

Gašparović je poručio da je vrijeme izbora vrijeme lažnih obećanja. Upitao je kako kandidatkinje i kandidati za gradonačelnika misle svoje riječi provesti u djela dok prešućuju silna dugovanja koje Grad ima. Nabrojao je 11 milijardi kuna za pročistač otpadnih voda koji se otplaćuje do 2027. godine, leasing za zagrebačke tramvaje koji odavno nisu vlasništvo Grada i koje svaki mjesec treba otplaćivati gotovo milijardu kuna godišnje, a tu je i 750 milijuna kuna za žičaru.

Pozvao je građane da stoga na izborima za zagrebačku Skupštinu glasuju za kandidate Pokreta za modernu Hrvatsku koji će im govoriti istinu i braniti njihove interese. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni