Čuvajte nas, pazite nas jer znakovi su premalo

Čuvajte nas, pazite nas jer znakovi su premalo

Uskoro će rujan, nova školska godina i brojni novi školarci u prometu: Goodyear poklanja dječje fluorescentne prsluke

Sa željom da na putu u školu budu što vidljiviji pa tako i sigurniji, Goodyear školama i vrtićima, drugim ustanovama i pojedincima poklanja dječje fluorescentne prsluke koji se jednostavno mogu naručiti putem elektroničke pošte. U sklopu višegodišnjega projekta Za sigurnost djece Goodyear želi doprinijeti većoj sigurnosti najmlađih sudionika u cestovnom prometu te će se početkom ove školske godine opet pobrinuti za njihovu bolju vidljivost.

Stoga Goodyear poziva vrtiće, škole, klubove i druge ustanove da do 30.9.2016. na e-adresu public_relations@goodyear.com pošalju svoju prijavu zajedno s podacima i tako besplatno naruče fluorescentne prsluke za skupine mlađih školaraca ili predškolske djece.

Za isporuku prsluka u poruci je potrebno navesti naziv i adresu škole, vrtića ili ime pojedinca te kontaktnu osobu i željenu količinu prsluka. U fluorescentnim prslucima sa simpatičnim motivom djeca će biti vidljivija na cesti, što će u prometnoj gužvi doprinijeti njihovoj većoj sigurnosti, osobito u sve kraćim jesenskim i zimskim danima. U sklopu projekta Za sigurnost djece u Goodyearu su već mnogim vrtićima i školama poklonili fluorescentne prsluke, a ujedno su u okolici škola postavili pet prikazivača brzine te i na taj način pozvali vozače na tolerantniju vožnju.

Goodyear je jedan od najvećih proizvođača guma na svijetu. Zapošljava približno 66 tisuća ljudi. Proizvodi se izrađuju u 49 tvornica u 22 države svijeta.

Zg-magazin