Crvenog križ Zagreb razvio aplikaciju za pomoć potrebitima   

Crvenog križ Zagreb razvio aplikaciju za pomoć potrebitima  

Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb (CKZ) razvilo je mobilnu aplikaciju koja olakšava i ubrzava prikupljanje humanitarne pomoći za socijalno ugrožene građane i ranjive skupine. To je  prvo je društvo Crvenog križa u Hrvatskoj koje je razvilo ovakvu mobilnu aplikaciju.

»Svjedoci smo kako su naši građani u jeku velikih kriza koje su nas zadesile, od poplava, migrantske krize, pandemije, potresa, do pojedinačnih tragedija, pokazali veliko srce i spremnost da pomažu ljudima u nevolji. Ipak, u današnjem užurbanom načinu života većina ljudi teško pronalazi vrijeme koje bi uložili u služenje zajednici na dobrobit potrebitih. Okolnosti vezane uz pandemiju stvorile su dodatne izazove«, poručili su iz CKZ-a.

Putem aplikacije Crveni križ Zagreb građani na jednostavan i brz način mogu sudjelovati u humanitarnim aktivnostima i iskazati svoju suosjećajnost i spremnost za pomoć. Mala donacija za pojedinca ne predstavlja mnogo, a zajedničkim doprinosom kroz veći broj malih donacija mogu se napraviti velike i značajne stvari. Doniranjem ne samo da pomažemo ljudima u potrebi, već i sami postižemo veći osjećaj rasta, svrhe i osobnog zadovoljstva.

Donacije za različite namjene

»Digitalnu aplikaciju kreirali smo kako bi ljudima dobrog srca koji su do sad nebrojeno puta pokazali humanost i osjećaj za potrebite olakšali da što prije i jednostavnije doniraju sredstva u odabrane namjene«, kazao je ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Zagreb Petar Penava.

 Aplikacija Crveni križ Zagreb na brz i jednostavan način omogućuje donacije u različitim željenim iznosima, za različite odabrane namjene, jednokratnom ili mjesečnim uplatama. Razvijena je za operativne sustave Android i iOS gdje je građani mogu pronaći i preuzeti na svoje mobilne uređaje. 

Svaka se pomoć računa. Potrebna je samo minuta dobrote. Mnoge osobe iz javnog života prepoznale su i uključile se u istoimenu kampanju kroz koju široj javnosti želimo predstaviti aplikaciju i potaknuti je na korištenje. Promotivni video je dostupan na poveznici:  https://youtu.be/Vll90KTXm9I

(ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni