Croatia Moto Expo u Zagrebu

Croatia Moto Expo u Zagrebu

Ususret sajmu Croatia Moto Expo  gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je predstavnike Udruge Karavana za život _ bajkeri na cesti: predsjednika Mladena Stjepana Vitkovića i koordinatora organizacije Sajma Krešimira Antolića.

Organizatori Sajma što će se pod pokroviteljstvom Grada održavati na prostoru Zagrebačkog velesajma od 1. do 7. svibnja 2017. dobili su punu podršku gradonačelnika koji je naglasio da Grad uvijek rado daje potporu kvalitetnim manifestacijama, pogotovo događanjima međunarodnog značaja koja privlače brojnu publiku iz zemlje i inozemstva. A Croatia Moto Expo će, očekuju organizatori, na radost ljubitelja motocikala, okupit će 140 izlagača iz brojnih zemalja svijeta uz partnerstvo Japana kao zemlje domaćina.

Uz gradonačelnika Bandića, sastanku su prisustvovale direktorica Turističke zajedice Grada Zagreba  Martina Bienenfeld i članica Uprave ZG Holdinga Daniela Franić u društvu s voditeljicom Zagrebačkog velesajma Dinom Tomšić te predstavnicima mjerodavnih gradskih ureda i službi.

(Zg magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni