Comping donirao 50.000 kuna Centru za neurorazvojnu integraciju refleksa

Comping donirao 50.000 kuna Centru za neurorazvojnu integraciju refleksa

Predstavnici hrvatske informacijsko-komunkacijske tvrtke Comping u utorak su u uručili donaciju od 50.000 kuna Centru za neurorazvojnu integraciju refleksa.

U sklopu donacijske akcije We Care tvrka je u samo četiri dana prikupila novac od prodaje računala.

Predsjednik uprave Compinga Alojzije Jukić izrazio je uvjerenje da će se donacijom olakšati svakodnevnica djece s poteškoćama u razvoju.

„To je velika donacija i našoj djeci će puno značiti i omogućiti nam da se iduće godine javimo i za europski projekt, što zahtjeva određena sredstva na računu. Naša vizija i misija je da kreiramo nove metode rane intervencije, pogotovo kroz neurorazvojnu metodu integracije refleka. To je nova metoda koja treba postati dio sustava. Također želimo dati podršku djeci i mladima s poteškoćama tijekom njihovog odrastanja“, rekao je predsjednik Centra dipl. defektolog Aleksandar Karanfiloski koji je zahvalio je zaposlenicima Compinga na donaciji te Gradu Zagrebu na podršci. Dodao je kako žele kreirati projekte socijalnog poduzetništva koji će pridonijeti stvaranju zadovoljnih članova društva

Centar provodi inovativne terapije, aktivnosti i radionice za poboljšanje kvalitete života djece i mladih s teškoćama.

„Drago nam je da je Centar prepoznat i od jedne privatne tvrtke koja kroz humanitarnu akciju brine o potrebama zajednice”, izjavila je zamjenica pročelnika Gradskog ureda za zdravstvo Ivana Portolan Pajić.

Ivana Vranješ

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni