CNN o najljepšim mjestima Hrvatske

CNN o najljepšim mjestima Hrvatske

Fotogaleriju ’20 najljepših mjesta Hrvatske’ na tom portalu otvara fotografija Nacionalnog parka Sjeverni Velebit, a uz kratke opise svih mjesta te zanimljivosti i aktivnosti koje nude

U suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom (HTZ) portal američke news kuće CNN.com na naslovnici podrubrike Travel (putovanja) objavio je fotogaleriju ’20 najljepših mjesta Hrvatske’, izvijestili su iz Glavnog ureda HTZ-a.

Svima koji posjete taj portal želeći vidjeti tu fotogaleriju sugerira se da zaborave na ‘Game of Thrones’ (serijal ‘Igre prijestolja’) i upućuje ih se da izmišljena kraljevstva mogu istraživati i bez mačeva i spletkarenja, jer je velik dio tog hit serijala sniman na nekoliko lokacija u Hrvatskoj.

To je ujedno još jedna promocija Hrvatske vezana za tu seriju, čija nova sezona s prikazivanjem kreće ovih dana, jer istodobno se Hrvatska i Dubrovnik, u kojemu je dijelom snimana ta serija, ovih dana i s tom pričom predstavlja u Barceloni.

Portal CNN.com u šali navodi i kako su hrvatske lokacije u stvarnosti puno udobnije za posjetitelje, a nema ni toliko zmajeva kako se prikazuje u seriji, ističu iz Glavnog ureda HTZ-a, prenosi Hina.

Fotogaleriju ’20 najljepših mjesta Hrvatske’ na tom portalu otvara fotografija Nacionalnog parka Sjeverni Velebit, a uz kratke opise svih mjesta te zanimljivosti i aktivnosti koje nude slijede fotografije svjetionika Veli Rat na Dugom otoku, dvorca Trakošćan, Erduta, Motovuna, Nacionalnog parka Plitvička jezera, zadarskog Pozdrava suncu, pulske Arena, bolske plaže Zlatni rat, dubrovačke tvrđave sv. Ivan, Rovinja, HNK u Zagrebu, špilje Feštinsko kraljevstvo, kutjevačkih vinskih podruma, Trogira, starog grada Dubovca,   splitske katedrale sv. Duje, Kopačkog rita, Osijeka. Galerija završava   fotografijom šibenske Katedrale sv. Jakova. (zg-magazin)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni