Natječaj za najljepše ljubavno pismo

Natječaj za najljepše ljubavno pismo

Knjižnice Grada Zagreba objavili su kako njihov Čitateljski klub Čitafora organizira peti Natječaj za najljepše ljubavno pismo u kategorijama:  za učenike osnovnih škola, za učenike srednjih škola i za odrasle.

Kažu da je rok predaje pisama je 31. siječnja 2018. i to na sljedeći način: osobno u “ljubavni sandučić” u prostoru Knjižnici Sesvete ili slanjem na e-mail citafora.sesvete@gmail.com.

Nadodaju da sva pisma moraju biti potpisana šifrom po vlastitom izboru (radi anonimnosti pri čitanju pisama) i označena kategorijom u kojoj se natječete.
Za sve koji se nateču, organizatori mole da u posebnoj omotnici u sandučić ubacite, tj. u e-mailu dodatno navedete svoje ime i prezime, broj telefona, e-mail te pripadajuću šifru i kategoriju.

Rezultati će biti objavljeni 09. veljače 2018. na internetskim stranicama Knjižnice Sesvete i facebook stranici ČITAFORA – Čitateljski klub Knjižnice Sesvete (za pristup je potrebno biti registriran na društvenoj mreži Facebook).

Završna svečanost održat će se u prostoru Čitaonice Knjižnice Sesvete (ulaz s gornje strane zgrade) na sastanku Čitafore, u ponedjeljak 13. veljače 2018. kada ćemo najljepša pisma pročitati, a neka i nagraditi. (Zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni