Cirkuski šator ispod krova dvorane Lisinski

Cirkuski šator ispod krova dvorane Lisinski

(Foto: Igor Kralj /Pixsell)

Djeca zagrebačkih dječjih vrtića i njihovi gosti, Triko Cirkus teatar, Matej Meštrović, Crveni nosovi i dječji zborovi Kikići i Genijalci, u u petak, 3. lipnja u Lisinskom, točno u 18 sati, izvesti pravi cirkuski spektakl o kojem će publika zasigurno još dugo pričati.

Mnogobrojna publika dvorane Lisinski moći će uživati u jedinstvenom spoju vrhunske glazbe i spektakularnih točaka suvremenog cirkusa u izvedbi polaznika zagrebačkih dječjih vrtića i njihovih gostiju – ansambla Triko cirkus teatra, maestra Mateja Meštrovića, Crvenih nosova i dječjih zborova Kikići i Genijalci.

cirkus_vrticus»Intenzivne višemjesečne pripreme pod budnim mentorskim okom vrhunskih pedagoga suvremenog cirkusa, a uz virtuoznu pratnju maestra Meštrovića urodile su plodom«, pohvalila se Iva Peter iz Triko cirkus teatra. »Odradili smo vrlo ozbiljan cirkuski posao i svi izvođači su spremni za svoj prvi veliki zajednički nastup. Štoviše, rekla bih da je u našoj mnogobrojnoj cirkuskoj družini uzbuđenje na vrhuncu i da svi jedva čekaju da se upale svjetla pozornice. A što vas čeka na pozornici nećemo vam otkriti jer čarolija cirkusa je u faktoru iznenađenja«, dodala je.

Ni mi nećemo biti tužibabe i otkrivati tuđe tajne, ali ćemo vas pozvati da – ako već niste – požurite po svoju ulaznicu jer ono što smo vidjeli na probama uistinu nas je zadivilo, a našim malim izvođačima trebat će snažna i glasna podrška za spretnost i odvažnost koju će na pozornici pokazati. Još jednom podsjećamo da je čitav spektakl posvećen manifestaciji Dani dječjih vrtića koja ove godine slavi veliku obljetnicu – 20 godina postojanja. Stoga, dođite u što većem broju i gromoglasnim pljeskom nagradite trud odgojiteljica i djece od koje će mnogi već u rujnu sjesti u školske klupe s uspomenom na jedno veliko i važno životno iskustvo.

Melita Redžić Savičić

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni