Cijepni punktovi Grada Zagreba od ponedjeljka rade po novom rasporedu

Cijepni punktovi Grada Zagreba od ponedjeljka rade po novom rasporedu

Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ obavještava sve građane grada Zagreba da će cijepna mjesta Zavoda, kao i ona pri Domovima zdravlja od ponedjeljka, 14. ožujka raditi prema novom rasporedu. Punkt za masovno cijepljenje na Zagrebačkom velesajmu s navedenim datumom prestaje s radom.

Prema novom radnom vremenu, cijepna mjesta NZJZ-a „Dr. Andrija Štampar“, bez prethodnog naručivanja, bit će na dvije lokacije:

Mirogojska cesta 16, Velika dvorana, radit će ponedjeljkom i petkom od 16 do 19 sati

Avenija Većeslava Holjevca 22 pri Domu zdravlja Zagreb – Centar, radit će ponedjeljkom, srijedom i petkom od 14 do 18 sati

Napominju da je cijepljenje dostupno i ostalim danima u tjednu u Cijepnoj ambulanti Službe za epidemiologiju, Mirogojska cesta 16, uz obaveznu prethodnu narudžbu putem e-pošte cijepljenjecovid@stampar.hr

Cijepni punktovi pri Domu zdravlja Zagreb – Istok (Sesvete, Ninska 16) i Domu zdravlja Zagreb – Zapad (Prečko 2a) radit će ponedjeljkom, srijedom i petkom od 14 do 18 sati.

Na cijepnom punktu u organizaciji HZJZ-a i ŠNZ Andrija Štampar (Rockefellerova 4) također je omogućen nastavak cijepljenja, i to srijedom od 16 do 20 sati.

Provozno testiranje pri NZJZ „Dr. Andrija Štampar“ (Mirogojska cesta 16) će od subote, 12. ožujka, raditi od ponedjeljka do nedjelje od 8 do 11 sati, uz prethodno naručivanje putem platforme.

Cijepni punk Velesajam od ponedjeljka, 14. ožujka, neće nastaviti s radom. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni