Cijelog ljeta jahanje, seoske igre i roštiljanje na imanju Udruge Don Kihot

Cijelog ljeta jahanje, seoske igre i roštiljanje na imanju Udruge Don Kihot

Udruga Don Kihot organizira tijekom srpnja i kolovoza svakog četvrtka, petka i subote Donkihotovske ljetne večeri. Prva večer je ovog četvrtka 2. srpnja od 18 sati. Cijelo ljeto u Don Kihotu će se svakog četvrtka, petka i subote organizirati Donkihotovske ljetne večeri. Jahanje, seoske igre, besplatno roštiljanje i besplatne radionice samo su dio zabave na imanju Don Kihot (Šimunčevečka cesta, Sesvete)

Jahanje za građanstvo će biti od 18 sati, a radionice i roštiljanje od 20 sati tijekom srpnja i kolovoza. Pokazno jahanje za djecu je 30 kuna, a rekreativno i terensko jahanje u trajanju od 45 minuta 100 kuna (za terensko i rekreativno jahanje se najavite na donkihot@donkihot.hr).

Ljetne večeri počinju ovog četvrtka 2. srpnja. Od 18 sati će biti moguće jahanje za građanstvo, a od 20 sati paljenje logorske vatre i pečenje sljezevih kolačića.

Program:

2.7.2015 – pečenje sljezovih kolačića

3.7.2015 – bojanje ploča za zid

4.7.2015 – seoske igre / izviđačke igre

Dobrodošli su svi, od novih volontera, roditelja ili baka i djedova s djecom i svih vas koji se želite družiti i zabavljati. Logorska vatra je već spremna i Donkihotovske ljetne večeri mogu početi, poručuju iz Udruge. (zg-m)