Čestitke povodom Kurban-bajrama

Čestitke povodom Kurban-bajrama

Povodom velikog islamskog blagdana Kurban-bajrama najviši državni dužnosnici uputili su svoje čestitke vjernicima islamske vjeroispovijesti.

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović uputio je čestitku muftiji Azizu ef. Hasanoviću, predsjedniku Mešihata islamske zajednice u Republici Hrvatskoj, svim vjerskim službenicima i svim islamskim vjernicama i vjernicima u Republici Hrvatskoj:

“Svima želim da blagdan provedu u radosnom vjerničkom, obiteljskom i prijateljskom okruženju i da duhovno ozračje Bajrama bude ujedno i poticaj daljnjoj zauzetosti za mir, razumijevanje i izgradnju općeg dobra. Bajram Šerif Mubarek Olsun!“’, stoji u čestitki predsjednika Josipovića.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović je vjernicima islamske vjeroispovijesti u ime Vlade Republike Hrvatske i osobno čestitao Kurban-bajram sa željom da svoj najznačajniji blagdan provedu u miru, radosti i zajedništvu s obitelji i bližnjima.

„Neka vam duh ovih blagdanskih dana molitve i nade bude nadahnuće za dijalog, međusobno razumijevanje, pomirenje i solidarnost. Bajram Šerif Mubarek Olsun!“, poručio je Mlanović.

Čestitku je uputio i predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Darinko Kosor: „Uvjeren sam da će ovaj blagdan biti svečanost obiteljskog i prijateljskog druženja, razumijevanja i tolerancije. Želim vam svima da u dobrom zdravlju i duhovno nadahnuti provedete veliki blagdan promičući najviše vrijednosti islamske zajednice“. (zgm)

 

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni