Čestitka predsjednika Gradske skupštine u povodu Dana grada Zagreba

Čestitka predsjednika Gradske skupštine u povodu Dana grada Zagreba

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine danas je uputio čestitku svojim sugrađanima u povodu Dana grada Zagreba koji se obilježava 31. svibnja:

Drage Zagrepčanke i Zagrepčani,

drage sugrađanke i sugrađani,

u ime Gradske skupštine i svoje osobno čestitam vam Dan Grada Zagreba i blagdan naše zaštitnice Majke Božje od Kamenitih vrata!

Prigodno se toga svečanog dana prisjećamo svih ljepota našega grada, njegove bogate gospodarske, znanstvene, kulturne i sportske povijesti, svih istaknutih pojedinaca i naših sugrađana koji su pridonijeli stvaranju današnje moderne, europske metropole.

Posebno se s dubokim poštovanjem prisjećamo branitelja Grada Zagreba poginulih za samostalnost i slobodu Hrvatske, kako bismo mi danas mogli stvarati bolju, sigurniju i sretniju budućnost za najmlađe stanovnike našega grada.

Dičimo se našim Zagrebom, čuvajmo i njegujmo njegovu prirodu, običaje i tradiciju, gradimo ga i volimo te sa srdačnom dobrodošlicom dočekujmo sve koji nam dolaze namjeravajući otkriti njegove ljepote. Založimo se zajedno da život u Zagrebu učinimo ispunjenijim i plemenitijim.

Neka nam na tom putu pomogne naša zaštitnica Majka Božja od Kamenitih vrata! Još jednom, svima vam upućujem iskrene čestitke u povodu Dana Grada Zagreba, a prijateljima i gostima želim ugodan boravak u našem gradu!

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba

dr. sc. Andrija Mikulić

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni