Čelnici Podravke na privremenom radu u trgovačkim centrima

Čelnici Podravke na privremenom radu u trgovačkim centrima

Diplomirani ekonomisti, pravnici, prehramnebni inženmjeri i tehnolozi, poslovne tajnice, ali i direktori i članovi Uprave u preduskrsno vrijeme će poticati kupce na kupnju Podravkinih proizvoda

Novi predsjednik Uprave domaćeg prehrambenog diva Podravka, Zvonimir Mršić, odlučio se za uvođenje inovativnog pristupa u poslovanju kompanije odlukom da stotine zaposlenih u administraciji preusmjeri u trgovačke centre, gdje će oni u preduskrsno vrijeme poticati kupce na kupnju Podravkinih proizvoda. Tako će se diplomirani ekonomisti, pravnici, prehrambeni inženjeri i tehnolozi, poslovne tajnice, ali i direktori i članovi Uprave morati angažirati kako bi Podravka za Uskrs ostvarila što bolje prodajne rezultate. U ovoj akciji zaposlenicima Podravke će se će se pridružiti i sam čelnik koprivničke prehrambene tvrtke, donedavni SDP-ov gradonačelnik Zvonimir Mršić.

Prema dopisu Uprave koji je dostavljen direktorima službi, od svih zaposlenika Podravkine poslovne zgrade traži se da se “angažiraju u promociji i poticanju prodaje Podravkinih proizvoda”. Prema naputku, oni će obavljati poslove prodaje ili poticanja kupaca na kupnju, ali i punjenja polica. Akcija će se provoditi svakog vikenda do Uskrsa. Svi uključeni u ove aktivnosti neće ostvariti pravo na dodatnu naknadu, već će se preraspodijeliti njihovo radno vrijeme, a za rad vikendom moći će koristiti slobodne dane.

Podravkaši uključeni u akciju moraju proći sanitarni pregled kako bi dobili sanitarne knjižice, što je preduvjet za rad s prehrambenim proizvodima, a nekoliko stotina zaposlenih već je ovih dana prošlo edukativnu radionicu o ponašanju na prodajnim mjestima … (ZM)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni