Čarobni Advent “Kod Rudolfa”

Čarobni Advent “Kod Rudolfa”

Od jutra će se izmjenjivati crtići, filmovi, predstave, koncerti uz brojne maskote koje će animirati djecu i priređivati im brojna iznenađenja

Blagdansko doba u većini budi osjećaj sreće, ljubavi, uživanja, darivanja…jedino Djed Božićnjak u to vrijeme čita brojne želje djece širom svijeta, vrijedno zamotava poklone i zaposlen je sve dok nije siguran da je svako dijete dobilo svoj poklon! Uvijek mu dobro dođe pomoć svog najvjernijeg pomagača, soba Rudolfa koji svojim nosom osvjetljava put Djedu Božićnjaku. Ove godine, po prvi puta, Rudolf je odlučio punih 44 dana Adventa u Zagrebu osvijetliti put u zabavu djeci i njihovim roditeljima bogatim programom i to na bajkovitom Strossmayerovom trgu.

Strossmayerov trg podsjećat će na najljepše blagdanske snove kako vizualno tako okusom i mirisom koji će se širiti iz slatkih kućica. Tisuće lampica, božićnih ukrasa, vrtuljak, razne igre za djecu samo su dio uređenja, a domaćin Rudolf najmlađima će pomoći u igri i veselju, uvijek raspoložen za jedan zajednički selfie. Odrasli će moći uživati u brojnim kulinarskim delicijama, a nakon 20 sati i glazbom DJ-eva.

Rudolf otvara vrata svog trga u subotu 26. studenog s početkom u 19 sati kada će se uplatiti tisuće lampica i najaviti početak najzabavnijeg dijela godine. Već u 19,30 sati na Rudolfovu pozornicu izaći će dječji zbor Pahuljice koje će raspjevati cijeli Strossmayerov trg, a u 20 sati mališani će se udobno smjestiti i uživati u filmu Čarobna šuma. Večer će potrajati do ponoći uz plesnu muziku.

U danima koji su ispred nas program koji očekuje sve posjetitelje Strossmayerovog trga svakako će zabaviti kako djecu tako i odrasle. Od jutra će se izmjenjivati crtići, filmovi, predstave, koncerti uz brojne maskote koje će animirati djecu i priređivati im brojna iznenađenja. Likovne radionice izrade božićnih čestitki i ukrasa otkriti će male talente i ukrasiti jelke toplih domova, a oslikavanje lica razveseliti sve uzraste. Slatki, mali poniji šetati će trgom, uvijek raspoloženi za maženje, a posjetitelji će se moći okušati i u dresiranju pasa. Konačno će i djeca imati svoj doček Nove Godine i to 31.12. u podne!

Ovo je samo dio bogatog programa Kod Rudolfa koji svakodnevno možete pratiti na Facebook stranici: www.facebook.com/kodrudolfa. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni