Čarobna škrinjica božićnih želja

Čarobna škrinjica božićnih želja

Ideja volontera i vodstva Zagrebačkih humanitaraca je da se putem ove akcije razvesele najmlađi članovi obitelji za koje udruga brine. Na internetskoj stranici Udruge te na njihovoj facebook i twitter stranici nalazi se popis djece i njihovih božićnih želja.

Humanitarna udruga „Zagrebački humanitarci“ u ovo predblagdansko vrijeme pokreće još jednu hvalevrijednu akciju pod nazivom „Čarobna škrinjica božićnih želja“. Ideja volontera i vodstva Zagrebačkih humanitaraca je da se putem ove akcije razvesele najmlađi članovi obitelji za koje udruga brine. Na internetskoj stranici Udruge te na njihovoj facebook i twitter stranici nalazi se popis djece i njihovih božićnih želja. Udruga poziva sve ljude da im pomognu napuniti škrinjicu, kako bi zajedno ispunili skromne želje najmlađih.

Zagrebački humanitarci su udruga sa zavidnim iskustvom u organizaciji i prikupljanju donacija za socijalno najugroženije obitelji. Prikupljaju namirnice, higijenske potrepštine, lijekove, drva za ogrjev, te bijelu tehniku i namještaj za socijalno ugrožene obitelji, a pomažu i samohranim roditeljima s više djece, osobama s invaliditetom, starijim, nemoćnima i teško bolesnima, te žrtvama obiteljskog nasilja.

(zg-magazin)