Čak 50 posada na Ina Delta Rallyju

Čak 50 posada na Ina Delta Rallyju

INA Delta Rally najznačajnija je automobilistička priredba u Hrvatskoj, koja svake godine okuplja sve više zaljubljenika u ovaj sport

Na 41. INA Delta Rallyju, koji se u organizaciji Auto kluba INA Delta Zagreb održava 11. i 12. rujna, očekuje se čak 50 posada, a utrke će se voziti na Zagrebačkom velesajmu s ceremonijalnim startom pred Ininom Upravnom zgradom te na Sljemenu, navedeno je na današnjoj konferenciji za medije.

„INA Delta Rally najznačajnija je automobilistička priredba u Hrvatskoj, pa i u ovom dijelu Europe, stoga smo u Ini ponosni što je podržavamo već dugi niz godina te i tako doprinosimo razvoju sporta, sportskog duha i zajedništva. Posjetitelje častimo i besplatnim koncertom Opće opasnosti koji će se održati u petak u 20 sati na Velesajmu te su svi pozvani“, kazao je Tomislav Thür, predstavnik Ine.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić istaknuo je kako je utrka INA Delta Rally na određeni način postala simbol grada: „Grad Zagreb podržava INA Delta Rally, tradicionalno natjecanje koje okuplja sve više zaljubljenika u ovaj oktanski adrenalinski sport. Riječ je o atraktivnom sportskom događanju koje pozitivno utječe na zagrebačke gospodarske i turističke potencijale“, naveo je Bandić.

Juraj Šebalj, pomoćnik direktora Ine, dodao je kako će natjecatelji trebati pokazati puno znanja, vještine i hrabrosti za ovu zahtjevnu utrku, a takve su osobine dosad mnogo puta pokazali Jura Šebalj i Toni Klinc, posada s čak šest naslova pobjednika ove utrke, koji su najavili da i ove godine startaju s istim ciljem. (zagreb.hr/zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni