Britanski top modeli okupirali tržnicu na Dolcu

Britanski top modeli okupirali tržnicu na Dolcu

Jedna od epizoda popularne TV emisije „Britain’s Next Top Model“ snimana je u Zagrebu

Protekli je vikend u Zagrebu produkcijska kuća „Thumbs Up Productions“ snimala jednu od epizoda popularne britanske reality TV emisije „Britain’s Next Top Model“.

Od 2. do 4. listopada produkcijski tim koji broji 27 članova boravio je u glavnom gradu Hrvatske gdje su snimali epizodu koja će se emitirati u veljači 2016. godine.

Natjecateljice su u Zagrebu sudjelovale na modnoj reviji u sklopu otvorenja izložbe Diva Style Dolls koja se 2. listopada održala u Umjetničkom paviljonu, a isto tako su imale i modno snimanje u kreacijama Hippy Gardena na Dolcu u subotu što im je, ujedno, predstavljao i pravi izazov jer su se morale znati snaći u vrevi gradske tržnice subotom.

Direktorica Turističke zajednica grada Zagreba, Martina Bienenfeld, istaknula je ovom prigodom da je izuzetno zadovoljna da se ovako popularna TV emisija snimala u Zagrebu te da su pregovori koji su počeli još u siječnju ove godine urodili plodom.

„Zanimljivo je istaknuti i to da je hrvatska metropola izabrana između nekoliko egzotičnih destinacija, kao moderno i atraktivno odredište koje je spremno odgovoriti na sve izazove koji su pred njom. Popularnost ove emisije te visoka gledanost na jednom od najznačajnijih emitivnih tržišta, odlična su platforma za dodatnu promociju Zagreba mladoj i urbanoj publici željnoj novih iskustava koje im naš glavni grad može ponuditi“, kazala je Bienenfeld. (zg-m)