Brat ministra Gorana Marića bit će pomoćnik direktora ZET-a

Brat ministra Gorana Marića bit će pomoćnik direktora ZET-a

Svetimir Marić, brat ministra državne imovine Gorana Marića dobio je posao u Zagrebačkom holdingu i to u podružnici Zagrebački električni tramvaj (ZET). Prema pisanju Ivana Pandžića iz 24 sata, neslužbeno se doznaje kako će Marić tamo obnašati dužnosti pomoćnika direktora. Riječ je o radnom mjestu na kojem plaća nije manja od 11.000 kuna.

Podsjetimo, Svetimir Marić je dao ostavku u Hrvatskim željeznicama nakon što se u javnosti saznalo da je tamo zaposlen kao član Uprave društva Tehnički servisi željezničkih vozila te se njegovog brata ministra počelo prozivati za nepotizam.

Nedugo nakon ostavke, gradonačelnik Milan Bandić javno je Mariću ponudio posao u Zagrebačkom Holdingu. Tijekom predstavljanja nove lokacije za crkvu na Trnjanskoj Savici prije nekoliko dana, Bandić je novinarima poručio kako je nazvao predsjednicu Uprave Holdinga i rekao joj da »čovjek koji radi 34 godine svoj posao pošteno i korektno može doći u Holding ili u Integrirani promet ili u ZET da nam pomogne da radimo zajedno«. »Jednom u Hrvatskoj netko mora podvući crtu i reći dosta. Mislim da je ovoj Hrvatskoj dosta ludila i trebamo afirmirati struku i ljude koji znaju svoj posao«, izjavio je Bandić. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni