Branko Vukšić je gradonačelnički kandidat laburista

Za kandidate za zamjenike gradonačenika Izvršni odbor predlaže Ivana Maloču i Saru Bajlo Cindrić

Izvršni odbor zagrebačke podružnice Hrvatskih laburista utvrdio je sinoć listu kandidata za Gradsku skupštinu, a za gradonačelničkog kandidata predlažu saborskog zastupnika Branka Vukšića.

Za kandidate za zamjenike gradonačenika Izvršni odbor predlaže Ivana Maloču i Saru Bajlo Cindrić, potvrdio je Vukšić Hini, ističući da to još uvijek nije službena kandidatura, jer listu treba potvrditi skupština podružnice, koja će se održati 16. veljače.

Vukšić je inače u više je navrata naglasio bi rado prihvatio da bude kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, ako ga za to stranka predloži. Za mjesto gradonačelnika Zagreba Vukšić se se boriti s aktualnim gradonačelnikom Milanom Bandićem, poduzetnikom Vladimirom Ferdeljijem te SDP-ovim ministrom zdravlja Rajkom Ostojićem. HDZ još nije istaknuo svog kandidata za gradonačelnika Zagreba.

Vukšić je trenutačno predsjednik saborskog Odbora za informiranje i medije, a član je i Odbora za obrazovanje te Odbora za gospodarstvo. Od 1978. do 2001. godine radio je kao novinar, a nakon toga kao urednik i kolumnist, a bio je direktor programa Nove TV te Z1 – Zagrebačke televizije. Suosnivač je Hrvatskih laburista. (vecernji.hr / zg-mag)

 

 

 

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni