Braća Sinković i Bandić krstili čamac na Jarunu

Braća Sinković i Bandić krstili čamac na Jarunu

Svjetski prvaci u veslanju u dvojcu na pariće najavili su pohod na zlatnu olimpijsku medalju

Zajedno s braćom Sinković, Martinom i Valentom, gradonačelnik Milan Bandić simbolično je na Jarunu krstio čamac koji je Grad Zagreb poklonio svjetskim prvacima u veslanju u dvojcu na pariće.

„Već smo osvojili svjetsko zlato u ovom čamcu, koji zajedno s opremom vrijedi oko 20.000 eura, a nadamo se da ćemo nastaviti s uspjesima i osvojiti zlatnu olimpijsku medalju u Rio de Janeiru, jedino zlato koje nam nedostaje te time opravdati vašu podršku i ostvariti naš i san naših navijača”, izjavili Martin i Valent Sinković.

„Naša je zadaća da zajedno s Veslačkim klubom omogućimo dečkima sve što im je potrebno za treniranje kako bi mogli i dalje biti najbolji u svojoj disciplini. Sretan sam i ponosan na njih i njihove uspjehe, biti svjetski prvak velika je stvar, a pogotovo kada je to netko iz ovako male zemlje kao što je naša”, istaknuo je gradonačelnik.

Gradonačelnik Bandić napomenuo je i to da Grad stoji iza svih svojih sportaša koji obećavaju i postižu dobre rezultate, da podupire njihov trud i zalaganje, te da će za veslače osigurati još jedan čamac. (zagreb.hr/zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t