Braća Sinković i Bandić krstili čamac na Jarunu

Braća Sinković i Bandić krstili čamac na Jarunu

Svjetski prvaci u veslanju u dvojcu na pariće najavili su pohod na zlatnu olimpijsku medalju

Zajedno s braćom Sinković, Martinom i Valentom, gradonačelnik Milan Bandić simbolično je na Jarunu krstio čamac koji je Grad Zagreb poklonio svjetskim prvacima u veslanju u dvojcu na pariće.

„Već smo osvojili svjetsko zlato u ovom čamcu, koji zajedno s opremom vrijedi oko 20.000 eura, a nadamo se da ćemo nastaviti s uspjesima i osvojiti zlatnu olimpijsku medalju u Rio de Janeiru, jedino zlato koje nam nedostaje te time opravdati vašu podršku i ostvariti naš i san naših navijača”, izjavili Martin i Valent Sinković.

„Naša je zadaća da zajedno s Veslačkim klubom omogućimo dečkima sve što im je potrebno za treniranje kako bi mogli i dalje biti najbolji u svojoj disciplini. Sretan sam i ponosan na njih i njihove uspjehe, biti svjetski prvak velika je stvar, a pogotovo kada je to netko iz ovako male zemlje kao što je naša”, istaknuo je gradonačelnik.

Gradonačelnik Bandić napomenuo je i to da Grad stoji iza svih svojih sportaša koji obećavaju i postižu dobre rezultate, da podupire njihov trud i zalaganje, te da će za veslače osigurati još jedan čamac. (zagreb.hr/zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni