Braća Mamić vraćaju se u Hrvatsku, Vrbanović priveden

Braća Mamić vraćaju se u Hrvatsku, Vrbanović priveden

U četvrtak je zbog sumnje u mito i utaju poreza policija pretresla kuće braće Mamić, kojima je navodno pomagao poreznik iz Sesveta, ali i prostorije Dinama i HNS-a

Zdravko i Zoran Mamić dobili su službeni poziv za informativni razgovor te se vraćaju u Hrvatsku iz slovenskih Moravskih toplica gdje su bili s Dinamovim igračima na pripremama.

Informaciju su potvrdili i na službenim stranicama kluba:

„Obavještavamo navijače i javnost kako su u petak, 3.7., oko podneva izvršni predsjednik Zdravko Mamić i trener Zoran Mamić prvi put dobili pozive na obavljanje obavijesnih razgovora na koje su se odmah i odazvali.

Kao što je više puta i rečeno, obojica će surađivati s organima koji provode istražne radnje. Nakon obavljenih sastanaka sa suradnicima u Sloveniji gdje se momčad nalazi na pripremama odmah su krenuli prema Zagrebu gdje će, sigurni smo, dokazati svoju nevinost“, navode u priopćenju.

U zagrebačku Zračnu luku oko 13 sati sletio je izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Damir Vrbanović, gdje ga je dočekala policija i odvela na obavijesni razgovor.

Podsjetimo, u četvrtak je zbog sumnje u mito i utaju poreza policija pretresla kuće braće Mamić, kojima je navodno pomagao jedan poreznik iz Sesveta, ali i prostorije Dinama i HNS-a. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni