Božićno pospremanje

Božićno pospremanje

Raskitili smo borove, pospremili kuglice i lampice, a sada je došao red i na uličnu dekorativnu rasvjetu. Naime, radnici tvtrke Elicom u subotu su u Ilici poskidali dekorativnu božićnu rasvjetu. No nisu nam oni htjeli dodatno zasiviti početak tjedna, odnosno ponedjeljak, 16. siječnja 2017. za koji kažu da je biti najdepresivniji dan u najdepresivnijem mjesecu u godini. Oni samo rade svoj posao.

Bilo kako bilo, odoše nam šarene lampice koje su, uz štandove i vesela adventska događanja (koja su mnogima već počela ići na živce, a sada im već počinju nedostajati) dodavale jedan lijep i topao ugođaj. Trebat ćemo pričekati cijelu godinu da gradsku prometnu arteriju iznova preplave svojim bojama i u tmurne zimske dane i mračne noći unesu tračak pa makar i umjetnog blještavila. U međuvremenu, dok ih ponovno ne budu vadili iz skladišta, doći će i jedno veselije godišnje doba, a naša će tijela i srca zagrijati sunčeko. (B. J.)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t