Božićni sajam Međunarodnog kluba žena

Božićni sajam Međunarodnog kluba žena

“Pozivam Zagrepčane i Zagrepčanke da dođu na Velesajam, isprobaju međunarodne specijalitete i kupe jedinstvene suvenire kako bi prikupili što više novca za humanitarne svrhe”, rekao je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u nedjelju 4. prosinca prilikom obilaska štandova Božićnog sajma Međunarodnog kluba žena – “Christmas Bazaar”.

Na ovogodišnjem Sajmu sudjeluju predstavnici iz čak 40 zemalja, a posjetitelji mogu kušati najraznovrsnija jela i namirnice, tradicionalna pića te kupiti suvenire iz svakoga kuta svijeta, od rukotvorina, knjiga, nakita i kozmetike po vrlo povoljnim cijenama. Također mogu uživati u bogatom kulturno-umjetničkom programu. Kako se čulo, sav prikupljeni novac ove  godine bit će namijenjen Dječjem vrtiću Vladimira Nazora i Glazbenoj školi Brune Bjelinskog u Daruvaru.

Međunarodni klub žena je udruga osnovana prije 25 godina s namjerom da suprugama čiji su bračni partneri poslovno angažirani u Hrvatskoj pomogne u prilagodbi na novu sredinu. Istovremeno, zbog prikupljanja novca za različite aktivnosti hrvatskih institucija, Klub aktivno sudjeluje u dobrotvornome radu.

(Zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni