Božićni program Kazališta Škrabe premijerno na TV-u

Božićni program Kazališta Škrabe premijerno na TV-u

Veliki i mali glumci Kazališta Škrabe pripremili su bogat program za ovaj Božića. U programu “Božićna prskalica” koji će se u subotu, 19. prosinca 2020, moći premijerno pogledati na Online Live TV Croatia nastupa čak 70 izvođača (uz jednog psa i jednu mačku), i to u 60 točaka i 60 minuta programa.

U programu koji obiluje veseljem Božića i zimskim radosnim raspoloženjem bit će glume, recitacija, pjevanja, plesa, a osim na hrvatskom, neke točke mladi glumci izvode na engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku.

“Prskalica” će se u subotu moći pogledati na ovoj poveznici:

 https://www.facebook.com/onlinelivetvcroatia/posts/221633796226018

Poveznicu će moći otvoriti i oni koji nemaju Facebook, a onima koji imaju, u subotu može stići i podsjetnik za prijenos – potrebno je samo stisnuti “like” i/ili “follow” na Online Live TV Croatia te zatražiti podsjetnik za naš program.

Ovo je bila neizmjerno teška godina za kazalište i kazalištarce diljem svijeta. Uz zabrane rada u kazalištu i druženje na “daskama koje život znače”, probe su se tijekom proljeća i ljeta održavale na otvorenom, a brojne glumice i glumci koji djeluju u sklopu Kazališta Škrabe uspješno su se, uz glumu u dvorani, okušali u snimanju priloga– viceva, zabavnih poruka, plesova, glume i pjevanja.

»Unatoč svim nedaćama, ova “Božićna prskalica” kruna je naše uspješne kazališne godine, a većina priloga snimljena je kod kuće – kao snimatelji, scenografi i kostimografi iskazali su se roditelji, starija braća i sestre te bake i djedovi naših glumica i glumaca«, poručila je Klementina Škrabe, redataljica Kazališta. Neki prilozi snimljeni su i u kazalištu, na posljednjim probama koje smo ove godine mogli održati. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni