Božićna izložba Udruge Ozana

Božićna izložba Udruge Ozana

„Ozana“ je udruga sa socijalno humanitarnim ciljevima osnovana 1991. godine u svrhu poboljšanja kvalitete života osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

U Staroj gradskoj vijećnici jučer je otvorena božićna izložba pod nazivom “Svojom snagom me zakrili“  koju svake godine tradicionalno organizira Udruga Ozana. Radi se o prodajnoj izložbi radova djece s teškoćama u razvoju i mladih i odraslih s invaliditetom.

„Upoznat sam s vašom dugogodišnjom tradicijom predbožićnih izložbi i drugih događanja u prostorima Stare gradske vijećnice pa sam uvjeren da se ne osjećate kao gosti već kao naši suradnici i partneri. Otvorenost Udruge  građanima  Zagreba pruža mogućnost spoznaje  koja je njihova uloga, obveza  i dužnost u pružanju pomoći i podrške svima onima koji je osobito trebaju. Ozana i njeni članovi naučili su nas kako prihvatiti druge i drugačije, kako  razveseliti druge i kako otvoriti srce za druge. Stoga želim udruzi čestitati na 22 godine rada i na svemu što ste napravili za svoje štićenike“, rekao je predsjednik Gradske skupštine Darinko Kosor.

„Ozana“ je udruga sa socijalno humanitarnim ciljevima osnovana 1991. godine u svrhu poboljšanja kvalitete života osoba s invaliditetom i njihovih obitelji.

U galeriji Kristofor Stanković izlažu već 22 godine.

IZLOŽBA ĆE BITI OTVORENA DO 13. PROSINCA OD 10 DO 20 SATI.

Svi zainteresirani mogu doći i kupiti prigodne božićne poklone za svoje najmilije te ujedno na taj način pomoći osobama s invaliditetom. (zg-m)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni