Božić s Ansamblom LADO

Božić s Ansamblom LADO

Iako su tradicionalni božićni koncerti ove godine otkazani, Ansambl LADO nastavlja sa svojim online aktivnostima i donosi duh božićne radosti u naše domove. Ove im se godine u tome pridružio i proslavljeni tenor Tomislav Mužek.

„Slavljenje Božića duboko je ukorijenjeno u hrvatskom narodu koji je na najljepši mogući način tekstovima i melodijama opisao čudesni betlehemski događaj. Stoga i božićni pučki napjevi zauzimaju posebno mjesto u programima Ansambla LADO“, rekao je Krunoslav Šokac, umjetnički voditelj Ansambla LADO.

„Kada se spoje predani čuvar i interpretator hrvatske tradicije kao što je LADO s vrhunskim glazbenikom Tomislavom Mužekom, njihova izvedba nikoga ne može ostaviti ravnodušnim“, dodao je.

Iako Mužeku i Ladovim umjetnicima nedostaje susret s publikom i razmjena emocija koja se može doživjeti samo na koncertu uživo, u dvorani Ansambla LADO snimili su kratki božićni koncert. Snimka koncerta moći će se pogledati danas, na Badnjak u 20 sati na službenom Youtube kanalu Ansambla LADO.

SNIMKA KONCERTA – bit.ly/BozicsLadom2020

(ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni