Bosanska ulica konačno dobiva novi asfalt

Bosanska ulica konačno dobiva novi asfalt

Radovi na uništenom kolniku i nogostupu u Bosanskoj ulici, u gradskoj četvrti Gornji grad – Medveščak, do kraja studenog bi trebali biti gotovi, čime će se napokon stati na kraj jednoj dugogodišnjoj gradskoj sramoti u kojoj su smješteni i Veleposlanstvo ruske federacije i Veleposlanstvo Alžira. Ali ne samo zbog njih, već prvenstveno zbog stanara i građana koji će se uskoro moći voziti ovom prometnicom bez da pogode koju rupu, što je dosad bila nemoguća misija.

Tromjesečni projekt obuhvaća detaljne radove, zamjenjuju se i neke instalacije, a i nogostupi će dobiti novo ruho.  U međuvremenu promet se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Radovi koje izvodi podružnica Zagrebačke ceste obuhvaćaju „frezanje“ kolnika, prilagođavanje poklopaca komunalnih instalacija novom nivou prometnice, preslagivanje rubnjaka, sanaciju nogostupa te asfaltiranje. U jeku radova, bilo je posla i za paukove Zagrebparkinga jer se našlo nesavjesnih vozača koji su ostavljali automobile na  putu valjcima i kamionima s asfaltom, poput vlasnika vozila na ovoj slici… (B .J.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni