Borovo uređuje prodavaonice i sprema novosti u proljetnoj kolekciji

Borovo uređuje prodavaonice i sprema novosti u proljetnoj kolekciji

Domaći obućari nedavno su se predstavili na sajmu obuće u Düsseldorfu i Jasmina Mateša ne krije zadovoljstvo ostvarenim rezultatima. Navodi kako se tvrtka izvan granica Hrvatske nije pojavljivala već 25 godina, a u Düsseldorfu su sada ipak ugovoreni neki poslovi

Prodavaonica Borova u Ilici 142 trenutno se preuređuje, a trebala bi ponovno biti otvorena do kraja mjeseca. S obzirom da je Ilica nažalost postala ulica u kojoj se u već jedno vrijeme zatvaraju razni lokali te su nedaleko od Borova zatvorene i dva prodajna mjesta DTR-a, neki su građani zaključili da će i ovaj lokal biti zatvoren. No takva razmišljanja otklanja voditeljica marketinga u Borovu, Jasmina Matiša koja kaže da je počela s uređivanjem svojih prodajnih prostora, u skladu s mogućnostima. Tako je u listopadu prošle godine rađeno na uređenju lokala u Preradovićevoj 16, a obnovljena je i jedna prodavaonica u Splitu.

my_ballerinasMateša je najavila i jedan novitet nadolazeće proljetne kolekcije koji će se naći na policama trgovina najstarijeg hrvatskog proizvođača obuće početkom travnja. Riječ je o novoj kolekciji modernih balerinki koje će se prodavati pod nazivom »My ballerinas«. Ove će se balerinke moći kupiti u različitim bojama i materijalima, od trapera do kože i potpuno su domaći proizvod koji će izrađivati u tvornici u Vukovaru.

Domaći obućari nedavno su se predstavili na sajmu obuće u Düsseldorfu i Jasmina Mateša ne krije zadovoljstvo ostvarenim rezultatima. Navodi kako se tvrtka izvan granica Hrvatske nije pojavljivala već 25 godina, a u Düsseldorfu su sada ipak ugovoreni neki poslovi. Još je prerano za reći očekuje li Borovo pred nekim novim uzletom, ali Mateša smatra da tvrtka ima perspektivu jer pruža vrlo dobar omjer cijene i kvalitete koja postaje sve važniji faktor, jer kako kaže, ljudi su sve više zasićeni nekvalitetnom uvezenom obućom. (B. J.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni