Bonovi za Zagrepčane koji i dalje borave u hostelu Arena

Bonovi za Zagrepčane koji i dalje borave u hostelu Arena

Zagrepčani koji su uslijed razornog potresa u Zagrebu ostali bez svojih domova te trenutačno borave u prihvatilištu u Hostelu Arena danas su od Crvenog križa primili simbolične darove u povodu božićnih blagdana.

Ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Zagreb Petar Penava poručio je da su korisnicima hostela podijeljeni bonovi za trgovine u vrijednosti od oko 80 tisuća kuna. Humanitarna akcija organizirana je u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem.

Penava je kazao kako je riječ o simboličnom poklonu kako bi se Zagrepčanima koji su lani izgubili svoje domove u razornom potresu uljepšali blagdani, koliko je to moguće.

U suradnji s trgovačkim centrima, za svih 192 korisnika hostela osigurani su bonovi u apoenima od 400 kuna te, dodatno, za djecu do 18 godina bonovi od 200 kuna.

»Nadamo se kako će ova simbolična donacija uspjeti bar malo uljepšati nadolazeće blagdane našim sugrađanima: Svima njima želimo da se u narednoj godini vrate u svoje domove i da u njima dočekaju sljedeći Božić«, poručio je Penava. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni