Bogat program Plesnih večeri na Zrinjevcu

Bogat program Plesnih večeri na Zrinjevcu

Festival traje od 9. do 25. kolovoza i ulaz na sva događanja je besplatan

Ovogodišnje izdanje zagrebačkog ljetnog festivala Plesne večeri na Zrinjevcu održat će se od 9. do 25. kolovoza 2019. godine.

Plesne večeri na Zrinjevcu dio su projekta Zagrebački vremeplov, koji u Zagrebu različitim projektima oživljava romantični duh prošlih vremena. Održavaju se u kolovozu već dugi niz godina i već su postale prepoznatljivo događanje, koje je zamišljeno po uzoru na plesnjake koji su bili jedno od glavnih simbola društvenoga života naše metropole.

Ove godine, uz različite koncerte i plesne programe, Plesne večeri, uz lagane ljetne gastronomske delicije i osvježenja na gastro-kućicama, donose po prvi puta i zanimljiv filmski program, s četiri filmske projekcije. Na Zrinjevcu će tako posjetitelji moći pogledati blockbuster Step Up: All In, europski film Ples s Marijom, britansku komediju Walking on Sunshine, te kultni Prljavi ples.

Glede glazbenog programa, od 9. do 25. kolovoza posjetitelje očekuje čak 17 različitih koncerata. Program u petak, 9. kolovoza, otvaraju Robert Mareković & The Swingers, a do 25. kolovoza, posjetitelje očekuju koncerti i nastupi: Zdenke Kovačićek, Groovy Cakes, The Drifters, Dj Nikola Martek, DJ, Robert Mareković, Loud&Found, The Good Foot, Scifidelity Orchestra, Od Tanga do rocka, DJ Oli Doboli Latin Style.

Glazbeni paviljon, koji je još od 1891. jedan od zaštitnih simbola Zagreba, tako će i ovoga kolovoza biti jedinstvenom pozornicom za sjajnu zabavu, poručuju organizatori – Turistička zajednica grada Zagreba i Katapult promocija.

Plesni nastupi profesionalnih plesnih parova i plesne animacije publike plesnog studija Nicolas, održavat će se svaki dan od 20 do 21 sata. (zgm)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni