Blanka Vlašić na prijemu kod Bandića

Blanka Vlašić na prijemu kod Bandića

Bandić je naglasio da iznimno cijeni Blankin doprinos hrvatskom sportu, dodavši da ima puno povjerenje da će se, nakon ovog teškog perioda, vratiti još jača i s još boljim rezultatima

„Vjerujem u tebe i u ono što radiš“, izjavio je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, najboljoj hrvatskoj skakačici Blanki Vlašić na jučerašnjem prijemu u Gradskoj upravi.

Uz dobrodošlicu gostima, gradonačelnik je naglasio da iznimno cijeni Blankin doprinos hrvatskom sportu, dodavši da ima puno povjerenje da će se, nakon ovog teškog perioda, vratiti još jača i s još boljim rezultatima.

Otac naše vrhunske atletičarke, Joško, zahvalio je gradonačelniku Bandiću na prijemu, te istaknuo kako je Blanka trenutno četvrta skakačica na svijetu, s pobjedom na svibanjskom mitingu Dijamantne lige u New Yorku, usprkos svim zdravstvenim problemima i činjenici da je odradila samo polusezonu. Također, gosti su upoznali gradonačelnika i sa budućim sportskim planovima, u kojima se i dalje kao glavni cilj nalazi osvajanje zlata na sljedećim ljetnim Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016.

Nakon toga, zagrebački gradonačelnik primio je i Lazu Svilanovića, predstavnika najstarijeg zagrebačkog boćarskog kluba – Borac. Najveći problem kluba trenutno je nedostatak mladih igrača, a Svilanović istaknuo je da je Borac jedini klub koji, još od rata, održava tradicionalni međunarodni Uskrsni turnir.

BK Borac obilježio je nedavno 60. obljetnicu djelovanja, a tim povodom, gradonačelniku je, u znak zahvalnosti za dosadašnju potporu, uručena i Povelja Kluba.  (zagreb.hr/zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni