Bizarno: Ukradeni Schumacherovi medicinski nalazi!

Bizarno: Ukradeni Schumacherovi medicinski nalazi!

Schumacherova menadžerica Sabine Kehm je obećala brzu zakonsku akciju protiv kradljivca, odnosno prodavatelja, kao i onoga tko kupi ili objavi te privatne informacije

Medicinski nalazi sedmostrukog šampiona Formule 1, Michaela Schumachera su ukradeni te navodno ponuđeni za prodaju putem interneta, prenijeli su u utorak mediji. Podsjetimo, Schumacher je nedavno napustio bolnicu u Grenobleu gdje je bio hospitaliziran nakon ozbiljne ozlijede glave koju je zadobio tijekom skijanja u listopadu prošle godine. Njemački je vozač dugo ležao u medicinski induciranoj komi i dugo se nije znalo hoće li se oporaviti.

Vijest o krađi medicinske dokumentacije objavio je britanski Daily Mail, koji je pak citirao Schumacherovu menadžericu Sabine Kehm koja je izašla s takvom informacijom. Dokumentacija je, navodno, otvorena za prodaju „nekoliko dana“, a Kehm navodi da se njezina autentičnost ne može potvrditi. No, činjenica je da je medicinski karton ipak ukraden. Krađa je prijavljena, a nadležne institucije su uključene u slučaj. Kehm je obećala brzu zakonsku akciju protiv kradljivca, odnosno prodavatelja, kao i onoga tko kupi ili objavi te privatne informacije.

Nije međutim poznato jesu li nalazi ukradeni iz bolnice u Grenoblu u kojoj je Schumacher liječen, iz rehabilitacijskog centra u švicarskom Lausanneu, gdje je prebačen pred nešto više od tjedan dana ili na nekom drugom mjestu. Daily Mail takođe tvrdi, suprotno od nekih izvještaja, da se Schumi ne može samostalno kretati niti govoriti te da zapada u besvjesna stanja, premda se govori da je komunicirao tijekom puta u Švicarsku kimanjem glave. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni