Bizarno: Ukradena krv Ivana Pavla II.

Bizarno: Ukradena krv Ivana Pavla II.

Talijanske vlasti objavile su u ponedjeljak kako je ukradena relikvija s krvlju pape Ivana Pavla II. Bočica s krvlju ukradena je u subotu iz crkve San Pietro della Ienca u pokrajini Abruzzo u središnjoj Italiji.

Papa Ivan Pavao II., koji je preminuo 2005., volio je u taj dio Italije odlaziti zimi na skijanje. Krađa je izazvala široku operaciju koja je uključila i pse tragače kao i 50 karabinjera. Radi se o jednoj od jedine tri bočice koje sadrže krv pokojnog pape.

Krađa je izazvala široku operaciju koja je uključila i pse tragače kao i 50 karabinjera. U medijima se pojavila špekulacija kako su krv ukrali pripadnici neke sotonističke sekte. (hina  / zg-mag)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t