Biti timaritelj na jedan dan

Biti timaritelj na jedan dan

Zainteresirani kandidati moraju biti stariji od 18 godina, a u grupi mogu biti maksimalno četiri osobe. Sudionici će imati priliku ući u nastambe životinja, pripremiti im hranu i vježbati s njima, a kao poklon će dobiti majcu i fotografije s programa.

Svi oni koji maštaju o tome da rade sa životinjama u zoološkom vrtu imati će priliku to iskusiti. Zoološki vrt grada Zagreba odlučio je otvoriti svoja vrata kroz program „Timaritelj na jedan dan“. Zainteresirani kandidati imati će priliku uz pratnju edukatora i uz stručne upute timaritelja, u jednom danu upoznati posao timaritelja i tako se približiti brojnim životinjama koje žive u ovom vrtu. Program započinje 1. listopada i traje od 9 do 14 sati.

Zainteresirani kandidati moraju biti stariji od 18 godina, a u grupi mogu biti maksimalno četiri osobe. Sudionici će imati priliku ući u nastambe životinja, pripremiti im hranu i vježbati s njima, a kao poklon će dobiti majcu i fotografije s programa. Cijena programa je 400 kuna, a ulaznice za program se mogu rezervirati radnim danom od 8 do 16 sati pozivom u ured edukatora.

„Termin je potrebno osigurati najkasnije tri dana ranije, a preporuka je najaviti svoj dolazak barem deset dana ranije. Vaše mjesto u grupi je osigurano tek prilikom kupnje ulaznice. Broj telefona edukatora je 01/7788 534, a e-mail edukacija@zoo.hr“, napominju iz Zoološkog vrta grada Zagreba.

(zg-magazin)