Bioplanet Bike proglašen kreativnim i inovativnim proizvodom 2012.

Bioplanet Bike proglašen kreativnim i inovativnim proizvodom 2012.

Nagrada za kreativnost i inovativnost, jedinstvena u svijetu, već se jubilarnih pet godina dodjeljuje od strane Mreže za razvoj i kreativnost (MRAK).  Svečana dodjela nagrada održana je sinoć u Varaždinskom HNK / Na dodjeli nagrada najavljeno je  da je pravo lansirana prva serijska linija hrvatskih električnih bicikala

Na dodjeli nagrada za kreativne i inovativne proizvode, pojedince i projekte u jakoj konkurenciji kategorije kreativnih i inovativnih proizvoda, sinoć je u Varaždinu nagradu odnio prvi hrvatski električni bicikl – Bioplanet Bike.

Nagrada za kreativnost i inovativnost, jedinstvena u svijetu, već se jubilarnih pet godina dodjeljuje od strane Mreže za razvoj i kreativnost (MRAK).  Svečana dodjela nagrada održana je sinoć u Varaždinskom HNK. U uvodnom dijelu, nominiranim kreativcima obratili su se mnogi ugledni gosti iz javnog i gospodarskog života, među kojima valja istaknuti Velimira Sriću, profesora na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu,zatim Andriju Petrovića, direktora Tehnološkog parka Varaždin te Ivanu Nikolić, predsjednicu Mreže za razvoj i kreativnost. Nagrade su se dodjeljivale u ukupno devet kategorija, pri čemu je u prvoj kategoriji, za kreativni i inovativni proizvodni program ili proizvod nagrada pripala prvom hrvatskom električnom biciklu tvrtke Bioplanet d.o.o.

“Dodjelom nagrade MRAK za kreativan i inovativan proizvod 2012. godine potvrđuje se jedinstvenost dizajna i posebnosti Bioplanet Bike električnog bicikla kojeg smo namijenili globalnom tržištu. Električni bicikl koji je dizajniran, projektiran i proizveden u Hrvatskoj svojim izgledom privlači pažnju svih koji se nađu u njegovoj blizini. Reakcije ciljanih i razvijenih tržišta električnih bicikala potvrđuju da smo na najboljem putu u kratkom roku postati najpoznatiji hrvatski globalni brand” izjavila je Sandra Mikulić, direktorica tvrtke Bioplanet d.o.o. Na dodjeli MRAK nagrada prezentirana je i najnovija vijest tvrtke Bioplanet  o tome da je upravo ovaj tjedan lansirana prva serijska linija električnih bicikala, stoga očekujemo porast ekološki osviještene vožnje biciklističkim stazama na ovom inovativnom i kreativnom hrvatskom proizvodu 2012 godine. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni