Biografski film o Mikeu Tysonu

Biografski film o Mikeu Tysonu

Oskarovac Jamie Foxx glumit će Mikea Tysona u filmu koji će nam na male ekrane donijeti priču o životu slavnog boksača.

Foxx već godinama radi na ovome projektu, a posljednjih mjeseci ne izlazi iz dvorane u kojoj svakodnevno trenira i prilagođava svoje tijelo za ovu zahtjevnu ulogu; 60 zgibova, 60 ‘dipova’ i 100 sklekova – tako je slavni glumac opisao svoju dnevnu rutinu.

»Garantiram vam da će ljudi po ulicama trčati za mnom i tražiti autograme jer će misliti da sam Mike«, izjavio je Foxx nedavno razgovarajući s Markom Birnbaumom.

»Upoznao sam Mikea Tysona na najčudniji način, bio sam na pozornici i radio stand-up komediju. Stižem do moje Mike Tyson šale i nitko ne plješće, nitko se ne smije. Znate zašto? Jer je Mike Tyson gledao. Znači, počeo sam se družiti s njim pa sam vidio Mikea na dva različita načina, dva različita života. Vidio sam ga na vrhuncu njegove karijere i onda kad su stvari postale loše.«

Foxx je objasnio da će nadolazeći film pokazati kako je Tyson bio bijesni borac s brojnim osobnim problemima i na kraju se razvio u simpatičnu osobu.

»To je osoba koju želimo pokazati. Želimo pokazati da se svi razvijaju. Svi dolaze iz dobroga ili lošega mjesta i mislim da ćemo, kada prikažemo slojeve Mikea Tysona u ovoj priči, mislim da će mladi i stari moći razumjeti put ovoga čovjeka«.

A da će 52-godišnji glumac dobro odraditi svoj posao, uvjeren je i Iron Mike koji tvrdi da će Foxxu ispričati pravu istinu o svom životu i boksačkoj karijeri.

»On će odraditi sjajan posao. U to sam uvjeren i na tome sam zahvalan. Vrlo sam uzbuđen oko čitave stvari. Sjest ću s njime i ispričati mu istinu, a on će morati naučiti kako da istu obradi. Neće biti lijepo…«, poručio je Tyson u razgovoru s Charlie Mackom.

Kao savršenu potvrdu Foxxovog talenta, zbog kojeg su mnogi uvjereni da će savršeno odraditi ovaj zadatak, mogli bi navesti biografski film o Rayu Charlesu (Ray) za koji je Jamie osvojio prestižnog Oscara (najbolja muška uloga).

Priredio: Ivan Remeta (Johnny)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni