Biciklom do izletišta Prepuštovec

Biciklom do izletišta Prepuštovec

Rekreacijskom vožnjom prijeći će se 22 kilometara, a u Prepuštovcu sve sudionike čeka bogat program

U subotu, 19. rujna, u 10,00 sati, s Europskog trga prema Prepuštovcu kreće 5. Zagrebačka biciklijada koju, u suradnji s Gradom Zagrebom, organizira KUD Prepuštovec, a na kojoj će sudjelovati i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

“Ove godine Biciklijada se održava u sklopu Europskog tjedna mobilnosti, a kao i do sada, kroz nju promoviramo jedno od najljepših zagrebačkih izletišta Prepuštovec i zdraviji način života”, naglasio je predstavnik organizatora Josip Lipar.

Rekreacijskom vožnjom u pratnji policije prijeći će se 22 kilometara, a u Prepuštovcu sve sudionike čeka sportski program, natjecanja i okrjepa, dodao je Lipar.

“Zagrebačka se biciklijada nažalost nije održavala 15 godina, ali evo opet smo ju prije pet godina pokrenuli i vjerujem da ćemo uspjeti u tome da postane prepoznatljiv zagrebački brand kao što su Snježna kraljica, Zagrebački maraton…”, rekao je gradonačelnik Bandić.

Ova biciklijada vozi se rekreacijskim tempom koji mogu svi izdržati, dodao je gradonačelnik uz poziv građanima i školarcima da se pridruže u što većem broju. (zagreb.hr/zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni