Besplatno vježbanje za trudnice

Besplatno vježbanje za trudnice

Vježbanje pozitivno utječe na držanje trudnice, smanjuje bol u leđima i druge tegobe povezane s trudnoćom

Ove jeseni Grad Zagreb i Društvo športske rekreacije Thalia Vam predstavljaju projekt pod nazivom Sretna mama=zdrava beba čiji je cilj promicanje zdravlja trudnica kroz rekreaciju. Radi se o projektu koji omogućava svim trudnicama besplatno vježbanje FloDanceFitness programa namijenjemog upravo njima na lokaciji Klanječka 37a.

Općepoznata je informacija da je vježbanje dobro za zdravlje. No zašto u drugom stanju kao što je trudnoća prestati s aktivnostima? Ako je trudnoća normalna, bez komplikacija svakako se treba nastaviti baviti tjelovježbom, no ta tjelovježba mora biti prilagođena tom stanju. Vježbanje pozitivno utječe na držanje trudnice, smanjuje bol u leđima i druge tegobe povezane s trudnoćom, također služi kao priprema za veliki dan – porod. Važno je samo da za vrijeme trudnoće slušate svoje tijelo.

Najčešći programi koji se primjenjuju u treningu s trudnicama su pilates i joga. Pridoda li se tim programima i suvremeni ples te glazba koja prati cijeli trening dobije se autorski trening Helene Lojen Marić, trenerice DŠR Thalia pod nazivom FloDance Fitness. Upravo iz tog razloga to je još jedan od prigodnih programa koje mogu prakticirati i trudnice. Osim treninga tu je i podrška za sva pitanja koja će ih mučiti tijekom tog razdoblja.

Ako ste zainteresirani popunite ovu prijavu s nekoliko osnovnih pitanja te se priključite treninzima koji će započeti 1.10.2015.godine. Broj mjesta je ograničen. Link za prijavu: http://www.jotformeu.com/HelenaFloDance/Prijava. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni