Besplatno savjetovanje o liječenju akni

Besplatno savjetovanje o liječenju akni

Foto: Sharon McCutcheon/Pixabay

Grad Zagreb, Gradski ured za zdravstvo, Udruga za prevenciju tumora i drugih bolesti kože „Zdravi pod suncem“ i Dom zdravlja Zagreb Istok – Centar za zdravlje mladih u suradnji s La Roche-Posaye organizira besplatno dermatološko savjetovanje u Zagrebu u sklopu projekta Acne STOP u Centru za zdravlje mladih, Heinzelova 62a.

Tom prilikom mladi će se moći educirati o aknama i mogućnosti liječenja te potaknuti na što raniji odlazak dermatologu, a time i raniji početak liječenja. Akne su najčešća dermatološka bolest u pubertetu i adolescenciji. Zakašnjelo i nepravilno liječenje akni može dovesti do pojave ožiljaka i ostaviti značajne posljedice na kvalitetu života i samopouzdanje, stoga projekt omogućava mladima da brzo dođu do dermatologa i da na vrijeme započnu liječenje.

U cilju edukacije mladih i senzibiliziranja njihovih roditelja održat će se Acna Days 16., 17. i 18. prosinca 2019. od 16:00 do 20:00 sati, u Centru za zdravlje mladih, Heinzelova 62a (dvije dermatološke ordinacije) i u prostorijama udruge Zdravi pod suncem, Ilica 48 (dvije dermatološke ordinacije).

Ovom akcijom Gadski ured za zdravstvo želi najaviti novi zdravstveni sadržaj u Centru za zdravlje mladih od sljedeće godine, gdje će mladi moći dobiti uslugu prvog pregleda i dermatološkog savjetovanja o problemu kože. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni